Cursus bosmaaier

Cursus bosmaaier

De bosmaaier is een onmisbaar hulpmiddel om kleine oppervlakten of randen te maaien wanneer de maaiperiode weer is aangebroken. Onzorgvuldig gebruik kan ernstig letsel veroorzaken. Maaiers met een benzine- of elektische motor veroorzaken ongeveer 87 procent van de ‘maaiongevallen’. Denk aan een opspattende steen, verkeerde gebruikshouding van de maaier of oogletsel door onzorgvuldig gebruik van de persoonlijke beschermingsmiddelen.
 
Om te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd blijft dienen werknemers regelmatig scholing te volgen. Terra trainingen biedt jaarlijks verschillende cursussen op verschillende plekken in Nederland. Tijdens deze trainingen leert u de bosmaaier op een veilige en ergonomisch verantwoorde wijze te gebruiken. De training is zowel incompany of via de open inschrijvingen te volgen.


Cursus informatie

Behandelde onderwerpen Diversen typen bosmaaiers; gebruik van de maaier, onderhoud, de-en montage van de maaier, scherp houden van de zaagbladen, persoonlijke beschermingsmiddelen en natuurlijk veiligheid
Cursusduur 2 dagdelen
Prijs p.p. € 195,- excl. btw
Voorwaarde tot deelname Minimaal 16 jaar


Ingeplande cursussen


Momenteel zijn er geen cursussen ingepland, neem contact op voor meer informatie.

Contact formulier


© Terra trainingen 2002 - 2015