Daar was ie dan de dag waarvan we wisten dat ie zou komen. De afscheidsreceptie.
Vera en ik zijn enorm verrast met de belangstelling de cadeaus en de bloemen. We kijken met plezier terug naar de afgelopen jaren op de tuin. En met enige weemoed is ons leuke huisje inmiddels verkocht aan José van Wijnen.

In de algemene leden vergadering is José als nieuw bestuurslid met enthousiasme aanvaard en daarna heb ik tijdens die vergadering verteld dat ons huisje verkocht gaat worden aan José. (dit onder voorwaarden gesteld in de statuten van de BVV).

Zij is een goede aanvulling voor het team en ze heeft de gunfactor van het bestuur.. Zoals op de foto te zien is heeft de tractor (=afscheidscadeau) een ereplaats gekregen in ons woonhuis. En zal ons nog jaren doen terugdenken aan de mooie tijd

op de Bretten . Vera en ik wensen u vele mooie zomers in goede gezondheid toe. en mocht u ooit in Almere rondhuppelen dan: “Bienvenido a esta casa”.

Kus, hand of knuffel

Vera en Ruud.