In december is er heel wat werk verzet in de kantine en de bestuurskamer. Ze moesten allebei eerst leeg want in januari zou de nieuwe vloer komen.

Jaap had de kantine voor zijn rekening genomen wat natuurlijk een hele klus was. Gelukkig hoefde hij het niet alleen te doen en had hij zijn hulptroepen ingeschakeld. Zelfs het biljart moest van zijn plaats! Maar ze waren niet voor 1 gat te vangen en hadden een soort krik gehaald waarmee dit gedaan kon worden. Heel inventief en heeft ons een hoop geld gescheeld. Het laten doen was veel duurder geweest. (hier spreekt de penningmeester).

Onder leiding van Johan was donderdags de bestuurskamer leeg en zaterdags werd er begonnen met schilderen. Er hadden zich voor deze klus een aantal vrijwilligers gemeld en binnen een paar uur was de bestuurskamer van geel naar wit geschilderd! Echt klasse wat hier gepresteerd is. En het was nog gezellig ook.

Toen even genieten van de feestdagen en in januari werd het project verder opgepakt.

De vloeren werden gelegd. De kantine is helemaal ge√ęgaliseerd en daarna kon de vloer er in. Wat is het mooi geworden!. De voetjes kunnen weer veilig van de vloer en het heeft een frisse eigentijdse uitstraling gekregen.

In de bestuurskamer hoefde er niet ge√ęgaliseerd te worden. De ondervloer was goed. Er moesten alleen wat naden gedicht worden. En ook daar is het prachtig geworden.

Dit wordt een frisse start in 2020.

Ga gerust eens kijken hoe mooi het geworden is. U bent altijd van harte welkom.

Ellen