“Beste tuinders,

Kortgeleden hebben wij, AVVN, onze website helemaal vernieuwd.

Het adres is www.avvn.nl
Kom vooral eens een kijkje nemen, want je kunt er vast wat van je gading vinden of wat interessants van opsteken. Zo is er een rubriek Groene Vragen. Bij veel van de antwoorden kun je ook direct de infosheets (Groentjes) die daarbij horen downloaden.

De Kennistuin is nieuw op onze website. Hier vind je antwoorden op vragen over wat er komt kijken bij het besturen en lid zijn van een tuinvereniging, overheidsregels, het AVVN, downloads en interessante websites e.d.

Verder vanzelfsprekend veel tips, advies en weetjes over natuurlijk tuinieren in de moes- en siertuin. Ook allerlei interessante informatie over de veranderingen en vernieuwingen die nu plaatsvinden bij het AVVN. Misschien vind je het wel leuk om hierover mee te denken of te praten of gewoon je mening te geven. Geef je dan op de website op voor het Panel Samen Tuinieren.

Dan is er ook nog de Social Wall. Hierop staan onze facebookberichten met nieuws, actualiteiten, wetenswaardigheden over alles wat onze hobby aangaat. Ook kun je ons direct op facebook bezoeken (www.facebook.com/avvn.nl). We vinden het natuurlijk geweldig als je ons dan ook nog eens liket.

Tot ziens!

AVVN

Landelijke Organisatie voor Samen Tuinieren

 

AVVN nu ook partner Deltaplan Biodiversiteitsherstel en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek
AVVN is partner geworden van het Deltaplan Biodiversiteitsherstel. Daar horen wij met onze 100-jarige traditie van volkstuinieren van nature bij. Het Deltaplan is een breed samenwerkingsverband van boeren-, milieu- en natuurorganisaties, bedrijven en kennisinstellingen die de handen ineenslaan om het biodiversiteitsverlies om te buigen naar herstel. Lees meer op de website van AVVN. avvn.nl/social-media-wall-avvn