• Maandag 15 maart hebben we weer vergaderd 
  • Het concept onderhoudsplan ( zie Nieuwsbrief van begin december 2020 ) van Landschap Noord Holland voldoet niet aan onze eisen. We hebben besloten niet verder te gaan met dit plan en beraden ons op nieuwe stappen. Misschien weet iemand van de tuinders/aspiranten een bedrijf of persoon die dit voor ons zou kunnen doen? Stuur dan een mail naar secretaris@tuinparkdebretten.nl
  • 27 maart willen we een aangepaste schoonmaak dag houden. Heb je ook zin om ons park weer voor te bereiden op een nieuw seizoen?  Kom met je schep, schoffel, bezem, emmer sop of waar je maar zin in hebt, om 10 uur naar de kantine (houd afstand van elkaar!) en we hebben vast wel een klusje voor je . Of misschien weet je zelf wel iets. Er zal sowieso (buiten) koffie zijn voor iedereen.
  • We gaan ons beraden over hoe we dat dit jaar de ALV zullen gaan doen. We hopen natuurlijk dat we gewoon bij elkaar kunnen komen maar niets is zeker in deze tijden.
  • Maud heeft aangegeven vanwege privé redenen, niet langer in het bestuur te willen zitten. Ze blijft wel aspirant lid en zal Ellen bijstaan met de jaarcijfers, begroting en MJOP.
  • Vanaf 27 maart zal de winkel weer volgens de regels van vorig jaar open gaan. Dat houdt in: buiten aan de kantine kant een rij (1,5 meter afstand) om te bestellen en te betalen, waarbij 1 klant per keer in de winkel mag. De andere kant langs het hek is de uitgang om de spullen op te laden of te vertrekken. 
  • De zitting van de bouwcommissie, taxaties en overdrachten huisjes zullen ook volgens de regels van vorig jaar doorgaan. 
  • De kantinecommissie heeft besloten: de kantine (horeca) gaat niet open zolang de 1,5 m regel geldt. Het clubgebouw als zodanig mag wel gebruikt worden voor andere verenigings-zaken, zoals inschrijving aspiranten, lezingen e.d. De huidige RIVM richtlijn voor verenigingen binnen is: min. 1,5 m afstand houden, max 30 personen.
  • Aangezien de Gemeente Amsterdam stopt met het inzamelen van plastic, heeft het bestuur besloten dit ook niet meer te doen op ons park. We zijn enthousiast begonnen aan de proefperiode van gescheiden inzamelen maar voor plastic blijkt dit niet goed te werken. Plastic kan dus voortaan bij het rest afval.
  • Over de nieuwe vorm van de Brettenbode zijn we nog in gesprek. Wordt vervolgd.

 

Mochten er vragen / opmerkingen zijn dan deze graag insturen voor de volgende bestuursvergadering op 6 april 2021