Inschrijven

Tuinpark De Bretten is een volkstuinvereniging; de leden houden van tuinieren en van recreëren in de natuur. Wij zijn lid van de bond voor volkstuinders en doen er veel aan om ons tuinpark tot een goede plek te maken voor mensen, dieren en planten. De Bretten is een publiek toegankelijk park, u bent van harte welkom om er te wandelen en te genieten van de natuur.

We zijn een echte vereniging, dat wil zeggen dat we samen ons tuinpark laten groeien en bloeien. Dit bestrijkt een heel scala aan activiteiten. Natuurlijk het onderhouden van onze eigen tuin. En gezamenlijk: het gemeenschappelijke groen, de gebouwen, het organiseren van activiteiten, het publiceren van de Brettenbode, de nieuwsbrief, de website, het bemannen van commissies en het bestuur. Al het werk is vrijwillig en alle leden zijn vrijwilligers.

De volkstuinparken in en rond Amsterdam zijn populair. De meeste parken hebben een wachtlijst
voor het verkrijgen van een tuin, zo ook De Bretten. Door de coronacrisis en bijbehorende maatregelen hebben wij onze wijze van inschrijving moeten aanpassen. Het werkt nu alsvolgt:

  • Als u aspirant lid van de bond van volkstuinders bent kunt u zich op de wachtlijst van tuinpark De Bretten laten plaatsen. Hiervoor worden van april t/m september geregeld informatie- en inschrijfdagen georganiseerd.
  • Voor de volgende ronde inschrijvingen kunt zich aanmelden via info@tuinparkdebretten.nl De volgorde van aanmelding bepaalt uw rangnummer
  • U ontvangt van ons een uitnodiging per mail voor een informatie- en inschrijfdag met instructies en de datum, tijd en plaats waarop u welkom bent. Dit is veelal op de 2e zaterdag van de maand.

U vindt in de mail ook informatie over hoe we de bijeenkomst corona-veilig houden.

Neem de volgende documenten mee naar de informatie- en inschrijfochtend:

  1. Bewijs van inschrijving bij de bond  Bond van Volkstuinders over 2021
  2. Inschrijfformulier van De Bretten,  download het hier
  3. Een geldig identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort, rijbewijs)
  4. Pinpas voor het betalen van de eenmalige inschrijfkosten à € 25,00

Een introductieblad vindt u hier.
Zodra u aspirant lid bent, kunt u intekenen op te koop staande huisjes. Zie de mededelingenborden
op het park en de website.

De lijst van aspiranten vóór u is lang, houd dus rekening met een lange wachttijd!