Inschrijven

Tuinpark De Bretten is een volkstuinvereniging; de leden houden van tuinieren en van recreëren in de natuur. Wij zijn lid van de bond voor volkstuinders en doen er veel aan om ons tuinpark tot een goede plek te maken voor mensen, dieren en planten. De Bretten is een publiek toegankelijk park, u bent van harte welkom om er te wandelen en te genieten van de natuur.

We zijn een echte vereniging, dat wil zeggen dat we samen ons tuinpark laten groeien en bloeien. Dit bestrijkt een heel scala aan activiteiten. Natuurlijk het onderhouden van onze eigen tuin. En gezamenlijk: het gemeenschappelijke groen, de gebouwen, het organiseren van activiteiten, het publiceren van de Brettenbode, de nieuwsbrief, de website, het bemannen van commissies en het bestuur. Al het werk is vrijwillig en alle leden zijn vrijwilligers.

De volkstuinparken in en rond Amsterdam zijn populair. De meeste parken hebben een wachtlijst
voor het verkrijgen van een tuin, zo ook De Bretten. Door de coronacrisis en bijbehorende maatregelen hebben wij onze wijze van inschrijving moeten aanpassen.

Informatie- en inschrijfochtenden worden gehouden van april t/m september. De precieze data en de wijze waarop we dit gaan organiseren zullen wij in maart 2021 op deze plek vermelden.

 

Een introductieblad vindt u hier.
Zodra u aspirant lid bent, kunt u intekenen op te koop staande huisjes. Zie de mededelingenborden
op het park en de website.

De lijst van aspiranten vóór u is lang, houd dus rekening met een lange wachttijd!